Over Veteranen A

VETB mottoTEAM Welkom bij de website van het MYRA Veteranen A hockeyteam uit Amstelveen. Tot seizoen 2011-2012 speelden we nog onder de naam Veteranen C,  daarna verder als veteranen B. En sinds 2017 als Veteranen A. Op de site vindt u (bijna) alles over ons hockeyteam. Het laatste nieuws, verslagen, uitslagen en competitiestanden vanaf 2000. Maar ook wedstrijd verslagen uit de begin jaren negentig zoals die toentertijd zijn gepubliceerd in GeMYRAmier kunt u nog eens teruglezen. Enjoy!

Het huidige Veteranen A is in september 2000 ontstaan uit de toenmalige teams Veteranen B en Veteranen D. In dit verslag hebben we hierover nog melding gemaakt. Daarvoor was deze site gekoppeld aan Veteranen D. Na wat jaartjes als Veteranen B door het leven te zijn gegaan, hebben we een tijdje Veteranen C geheten. Maar de laatste jaren weer als Veteranen B.

Het team zelf is in de loop der jaren ook gewijzigd. Van het “oude” Vet D is nog maar 1 speler actief. Ook van het “oude B” zijn inmiddels de nodige spelers vertrokken en is er nog maar 1 speler aanwezig. Maar mede dankzij het fenomeen trimhockey hebben we goede aanvullingen gekregen.  Dit heeft geresulteerd in een gezellig veteranen team waar plezier in het spelen en willen presteren hand in hand gaan. En we maken naam.. vanaf seizoen 2016-2017 mogen we zelfs twee oud-spelers van MHC Amstelveen ontvangen als nieuwe teamleden.

Na vele jaren in de 3e klasse te hebben gespeeld, zijn we op basis van onze goede performance voor de winterstop hebben we  per maart 2015 een seizoenshelft in de 2e klasse mogen spelen (helaas bleef het ook tot die ene seizoenshelft). Een mooie uitdaging voor ons team.

In seizoen 2017-2018 zijn wij verder gegaan als Veteranen A. En niet onverdienstelijk. Na een zeer goed eerste seizoenshelft in de 3e klasse, zijn we in maart 2018 gestart in de 2e klasse. Een dat is ook ons startpunt geweest voor seizoen 2018-2019.

 

WEBSITE De oorsprong van deze site dateert alweer van november 1998 (we vieren in november 2018 ons 20jarig bestaan) . Als Heren 9 (en heel veel verschillende andere nummers) hebben we toen een plekje gereserveerd op het internet. Eerst bij Geocities en later een eigen site bij een provider. In al die jaren stond het informeren over ons team bovenaan (lees: verslagen). Later kwamen daar ook enkele administratieve zaken bij die we specifiek voor teamleden apart houden.

Op het moment van schrijven bestaat de site 15 jaar. Een prestatie die geen enkel ander team van HV MYRA kan evenaren. In de loop der jaren zijn er verschillende initiatieven geweest (heren 1, heren 2), maar alleen onze site is nog up and running.

Nu met de laatste vernieuwingen zal gepoogd worden de site nog actueler te houden en u van informatie te voorzien. Ook omdat dit op onze clubsite HVMYRA.nl eigenlijk steeds minder mogelijk wordt gemaakt. U wilt verslagen lezen over onze wedstrijden? Hier leest u ze.

Groet
Veteranen B

Print Friendly, PDF & Email