Tijd van komen .. tijd van gaan

… en tijd van gaan is nu gekomen.

Na bijna 22 jaar zal deze website eind september op zwart gaan. In de afgelopen 2 decennia is er veel veranderd. We begonnen bij geocites (wie kent die nog) en daarna meer naar 10 jaar hier op myravet.nl. Maar tijden veranderen en met name het gebruik van apps en (jawel) facebook is het beheer van deze site in vergelijking met alternatieven te omvangrijk geworden.

Dit ook omdat middels apps een deel van de (afgeschermde) functionaliteit al is achterhaald. De feit dat de webmaster is gestopt met hockeyen en derhalve niet meer uit eigen ervaring kan berichten heeft ook meegespeeld.

Maar we verdwijnen niet helemaal van het net. Inmiddels is er een facebook pagina aangemaakt waar (een deel) van de foto’s zal worden geplaatst. Maar de historie van berichten van deze site zal helaas niet worden herplaatst. Ik kijk nog naar mogelijkheden eea. te downloaden als bestand. De vele foto’s die in de loop der jaren zijn geplaatst staan bij google foto’s,. maar ook die zijn door besluiten van Google zelf de afgelopen periode minder toegankelijk geworden. Ik kijk ook hiervoor nog naar mogelijkheden. Maar die aanwezigheid staat los van deze site.

Alles bij elkaar heb ik met veel plezier deze website onderhouden. Maar nu is tijd voor nieuwe mogelijkheden. Voordeel van FB is dat ook teamleden nu zelf berichten kunnen posten. Dat was hier toch altijd wat moeizamer. Wat wel verloren gaat, is de historie van onze poulestanden. Maar wellicht dat we dat wel kunnen overleven.

Voor nu dank voor het volgen van onze website (in al die jaren)
en voor hen die ons op FB willen volgen:
https://www.facebook.com/myra.veteranen

Print Friendly, PDF & Email