Herfstvakantie stop

De competitie is al halverwege en Veteranen B heeft een verdiende herfst-stop.

Even een recap tot nu toe. Inmiddels heeft MYRA besloten om ons team te hernoemen naar Veteranen B. De afgelopen 2-3 jaar hebben we de luxe gehad om als Veteranen A door het leven te gaan. Vorig jaar was er al een tweede veteranen team, maar dit jaar zijn zij dus A geworden. Is goed zo. En als club morgen we blij zijn dat er meer dan 1 veteranen team is. Zeker met een club zo groot als MYRA.

Nu zeg ik ons, maar dat klopt eigenlijk niet meer. Na de nodige overwegingen heb ik besloten om per dit jaar even de hockeystick aan de wilgen te hangen. Ben dus geen spelend team lid meer. En dat na ruim 30 jaar.. !!! Maar er is voor nu behoefte aan een pauze. De tijd zal leren of het voor altijd is.

Dit betekent wel dat de verhalen etc. op deze site meer uit 2e hand zullen komen ipv persoonlijk verhaal. Kijken hoe dit gaat lopen. Ik zal wel vanaf heden de competitie standen invoeren zodat het hier gevolgd kan worden. In de lop van dit hockeyseizoen zal gekeken worden of de site in deze vorm nog verder gaat. maar dat is voor later. Tot en met seizoen 2019/2020 zal de site actief blijven.

Print Friendly, PDF & Email

Comments

Comments are closed