Op naar de laatste wedstrijd en nieuwe teamfoto online

Ook dit jaar zjn de updates hier minder geweest dan de jaren hiervoor. Meerdere redenen, maar uw veteranen team is nog steeds alive en kicking hoor.

Zondag 2 juni onze laatste wedstrijd. Bij winst of gelijk spel eindigen we op de 2e plek achter MYRA Veteranen B. Dan sluiten we het seizoen heel mooi af. (bij winst moet Amsterdam winnen met 4 doelpunten verschil).

Inmiddels hebben we ook een nieuwe teamfoto. Zie menu optie<het team>. ook het smoelenboek is verieuwd en geactualiseerd. De fotoalbums is nog een uitdaging. Door het wegvallen van picasa moet ik eea anders inregelen. heb al stappen gemaakt maar het is nog niet naar wens. Indien dat gereed is zullen ook de foto’s die de afgelopen maanden zijn gemaakt online worden gezet.

Vooruitlopend op zondag hier een alternatieve teamfoto


Print Friendly, PDF & Email