Gedenkwaardige wedstrijd tegen De Kikkkers

Je hebt wedstrijden die gedenkwaardig zijn en je hebt gedenkwaardige wedstrijden….

Het laatste was zeker van toepassing vandaag. In de wedstrijd tegen De Kikkers werd een oud teamlid van dat team geƫerd die eerder veel te vroeg is ontvallen. De wedstrijd werd voorafgegaan met een minuut stilte. Mooi is ook dat familieleden en vrienden langs het veld stonden. De Kikkers speelden ook in een speciaal tenue. Kippenvel.

 

Desondanks was er een sportieve plicht te vervullen en hoewel beetje geflatteerd liepen wij met een 6-0 overwinning het veld af. Meer hierover in het verslag later

Hans

Print Friendly, PDF & Email

Comments

 1. Het was ook voor ons een indrukwekkende ervaring. Maar zegt ook wat over het veteranen-team van Kikkers om dit zo te doen.

 2. Beste heren van Myra,

  Het duurde even voordat ik aan deze mail ben begonnen, dat komt omdat ik niet zo goed wist wat ik moest zeggen. Ik was zo ontroerd door jullie sportiviteit en meelevendheid van afgelopen zondag. Ik ben jullie heel erg dankbaar, dankbaar dat jullie mee wilde helpen om deze dag mogelijk maken.

  Ik neem het zeker niet voor lief en vind het zo ongelofelijk bijzonder dat dit allemaal geregeld wordt voor mijn lieve gekke papa. Hij zou het zo onwijs gaaf gevonden hebben!

  Als laatste wil ik jullie alvast bedanken voor de foto’s. Bedankt voor het vastleggen van dit memorabele moment. Jullie visite kaartje zegt het al, humor, sportief en aanwezig voor de derde helft. Jullie maken het 100% waar.

  Een hele fijne dag nog en heel veel succes aankomende zondag.

  -Roos Kragt

  ps.: een email adres op het visitekaartje zou wel handig zijn haha šŸ™‚

Comments are closed