Zomerstop nu echt begonnen

Hans Nijhuis

Hans Nijhuis

De competitie was al voorbij, maar geen hockeyseizoen is compleet met een team BBQ. Dit keer in iets andere vorm (buffet), maar wat was die lekker. Prima geregeld Michael. We hadden een gezellige avond met ook een aantal partners en kinderen erbij. En een leuke pot voetbal in de zaal. En ja. ook daar zijn we best wel fanatiek ;). Foto’s en filmpje staan wederom op de bekende plekken op onze site…

seizoen 2014-2015 is nu echt voorbij. Voor hen die willen is er zomerhockey. Voor anderen is het bijkomen, vakantie vieren en uitkijken naar wederom een nieuw hockeyseizoen. Is nog spannende of we wederom in 2e klasse of anders weer in de 3e klasse starten. Maar hoe het ook gaat. Ons seizoen begint op zondag 30 augustus. Dan zijn we weer van de partij bij het Friendship Toernooi op Alliance.

 

Tot die tijd..wens ik iedereen een heerlijke zomervakantie. En hopelijk tot volgend seizoen. Ook dan zullen we weer alle (nou ja, het meeste dan) belevenissen op onze site presenteren.

 

Avé

Hans

Print Friendly, PDF & Email

Comments

  1. Dank je wel Patrick. Jullie ook een goede zomervakantie. Maar 4e klasse..? Jullie kunnen toch beter?

  2. Succes mannen, het was een mooi seizoen. Knhb heeft ook in noord holland een 4e klasse opgericht. In die klasse spelen wij met hhw volgend jaar, wellicht komen we elkaar dan weer tegen.

Reageren niet (meer) mogelijk